• Despre noi


Despre MyDOT

MyDOT este un serviciu oferit de DOTRO Telecom, furnizor de solutii premium de telecomunicatii, prezent pe piata din Romania din 2007. DOTRO furnizeaza servicii complexe mediului business din Romania. Din portofoliul nostru fac parte: servicii de acces internet, telefonie fixa, servicii de datacenter, gazduire web&e-mail, VPS-uri, servere dedicate, colocare, managed services, consultanta si externalizare IT.

Cei peste 3000 de clienti, alaturi de un uptime de 99,99%, un backbone redundant, peeringuri cu principalii operatori nationali si internationali, ne recomanda drept un partener de incredere pentru orice afacere!

Solutiile MyDOT sunt destinate oricarui tip de site, de la un site de prezentare, la un blog popular, pana la un magazin online cu mii de produse. Scalabilitatea serviciilor si a retelei poate indeplini orice necesitate pentru ca site-ul tau sa fie online.De ce DOTRO?

- suntem un operator premium de telecomunicatii
- avem o retea nationala de fibra optica
- avem peering direct cu toti operatorii semnificativi din Romania
- avem puncte de prezenta in Frankfurt, Amsterdam, Londra si Paris.
Infrastructura

Infrastructura MyDOT este gazduita in doua dintre cele mai performante datacentere din Romania (NXDATA1 si NXDATA2) oferind:

- Generatoare Diesel in configuratie N+N cu o capacitate de 2x600kVA
- UPS-uri in configuratie N+N cu o capacitate 2x300kVA sustindan o autonomie de 15 minute.
- Sistem de ventilatie si climatizare in configuratie N+1
- Sistem de detectie a incendiilor VESDA
- Sistem de stingere a incendiilor cu descarcare de aerosol FirePro.
- Supraveghere CCTV, monitorizare personal.
Reteaua MyDOT

Infrastructura de networking este compusa exclusiv din echipamente CISCO 6509, CISCO 7609 si este conectata redundant la backbone-ul DOTRO Telecom prin capacitati de 10G. Capacitatea totala a retelei MyDOT este de 80Gbps.